אירועים אינטימיים וקטנים הם ללא ספק חווייתיים ומשפחתיים ביחס לאירועים המוניים ודורשים תשומת לב משלהם כאשר מפיקים אותם מא' ועד ת'. אירועים אלה יכולים להיות מיני רבים כגון ברית או בריתה, בר או בת מצווה, כנס עסקי ואפילו חתונה אינטימית הנערכת במתכונת מצומצמת. אירוע אינטימי שכזה חייב להיערך באולם ייעודי, כזה שיכול להכיל את כמות המוזמנים הצפויה להגיע, ולא באולם גדול הערוך לארח כמות גדולה של אנשים. למה? כיוון שאולם גדול עבור כמות קטנה של מוזמנים, יכול להיראות שומם ואולי אנשים יחשבו שחלק מהמוזמנים לא הגיע. אך אל לכם לטעות, אולם קטן מידי לכמות המוזמנים הצפויה להגיע יכול להיות קטן וצפוף.
כאן נכנס לתמונה האיזון בין השניים
בבחירת אולם אירועים בראשון עד 200 איש חשוב מאוד לשמור על איזון ולבחור באולם המציע אירועים אינטימיים כיאה לכמות המוזמנים שלכם. בחירת אולם שכזה היא לא קלה, ולכן מנינו מספר נקודות שיש לשים אליהן לב כאשר בוחרים אולם אירועים קטן:
לראות אירוע לייב – חשוב מאוד ללכת לראות אירוע לייב, ולא להסתפק בביקור באולם שומם בשעות הבוקר, כאשר ההמלצה היא להגיע לאירוע המכיל פחות או יותר את כמות המוזמנים שלכם. זוהי דרך מצוינת להתרשם מהמרחב והדינמיקה בין האורחים.
אוכל שעושה את ההבדל – אוכל טוב יכול לעשות את ההבדל בין אירוע נחמד לאירוע מצוין. ולכן חשוב מאוד להגיע לטעימות וכמובן לבחור מנות סולידיות המתאימות לאופי המשתתפים באירוע. כמובן שיש לשים דגש גם על איכות האוכל וצורת ההגשה, כי אין כמו לקבל מנות מעוצבות עם צבעים מרעננים.
גישה לאולם – כאשר בוחרים אולם אירועים בראשון עד 200 איש חשוב מאוד לבדוק את הגישה לאולם, הן מבחינת חנייה, מקום מואר שקל לנווט ולהגיע אליו, דרכי גישה לאנשים בעלי מוגבלויות וכך הלאה.
עיצוב האולם – לעיצוב האולם יש משמעות רבה מבחינת אווירה ואנרגיות, ולכן עליכם לבדוק אם האולם מציע עיצוב פנימי מטעם האולם, או שיהיה עליכם להביא מעצב או מעצבים חיצוניים שיאבזרו את החלל בגוונים המתאימים לאופי האירוע.